Yoga

Yoga-aanbod 2021:

Data voor het Yoga-aanbod 2021 zijn vervallen. Wij mogen niet in groepen werken. Zodra dat weer 'mag' volgt de nieuwe startdatum.

De yogavormen waar ik veel mee werk, zijn Do-In-FlowYoga, Restorative Yoga en Yoga Nidra.
Deze sessies bied ik in wekelijkse bijeenkomsten alsook in workshops.

Do-In-FlowYoga is een dynamische yogavorm, waarbij het hele lijf wordt "geopend" door een aaneensluitende flow van houdingen en poses. Altijd begeleid door jouw adem en aandacht.
Soms uitdagend en daarin bied ik altijd weer opties. In deze sessies neem ik altijd het bewuszijn van de meridianen en de stroom van Chi in ons lijf, dat is de Do-In (= de weg naar binnen).

Een uur in flow, dan een kwartier integratie in ontspanning.
Details.

Yin-Yoga is een rustige yogavorm waarbij je vaak juist minutenlang in een pose verblijft.
Je laat je spieren daarbij zo diep mogelijk los en 'marineert' daarmee de bindweefsels in je lijf. Een yogavorm die ook als je blessures hebt of herstellend bent van ziekte of burn-out helend kan werken.

Dit zijn sessies van 5 kwartier.
Details.
Restorative Yoga gaat over volledig ontspannen in hele milde yogaposes. Je wordt begeleid om met je aandacht bij je ervaringen te blijven, zo nodig ga je verliggen.
Soms verblijf je wel 20 minuten in één milde houding. In het NU zijn, soms even wegdwalen met je aandacht en terugkeren tot je fysieke ervaringen.
Dit werkt bijzonder ontspannend en herstellend.

Deze sessies bied ik maandelijks in de vorm van Workshops.

Reviews.

Yoga Nidra is weer een andere vorm van diepe ontspanning die uit de yoga voortkomt.
Hierbij reist jouw geest met mijn stem en woorden mee langs verschillende aspecten van het bestaan: fysiek, adem, intentie, gevoelens, emoties, overtuigingen, waarden en soms... even... gelukzaligheid en volledige acceptatie.

Op dit moment verweef ik deze yogavorm door mijn andere yogasessies en voor de toekomst plan ik ook specifieke workshops Yoga Nidra.
Heb je vragen, of twijfel je over welke yogavorm jou zou passen? Wil je een proefsessie ervaren?
Neem gerust hier contact met mij op .